Jan 16, 2007, 9:58 PM

СЛУЧКА 

  Poetry
921 0 11

Звезди. Море. Вълни. Разходка. Вятър.

Целувка. Смях. Целувка. Свобода.

Мечти. Пейзаж. Часовник. Чайка. Пясък.

Прегръдка. Вяра. Грях. Сълзи. Жена.

 

Игра. Любов. Очи. Пожари. Шепот.

Страх. Целувка. Страх. Море. Дъга.

Раздяла. Болка. Рамка. Миг. Пътека.

Усещане. Молитва. Бяг. Жена.

 

Тревога. Крясък. Чайка. Случка. Вечер.

Тъга. Сърце. Поема. Самота.

Изкачване. Хотел. Надежда. Среща.

Любов. Целувка. Щастие. Жена.

 

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??