Oct 12, 2016, 6:05 PM

Случка по съседски 

  Poetry » Humour
649 0 0

(из цикъла "Вицове в рими")

Подир съседска свада в "Пирогов"
приемат мъж, анално наранен.
След прегледа, когато настанен
е в стаята и вече е готов

да го разпитат, влиза следовател,
да снеме показания. “Кажете,
дали ще разпознаете лицето
на вашия брутален нападател?”

“Не – отговаря – няма да успея!
Удари ме, дордето в коридора
си къртех пода.” “Ами други хора...
свидетел... някой, който там живее

дали ще го познае?” “Откъде
свидетели в неделя сутринта...
Кой рано в шест пред чуждите врата
разхожда се, та после да даде

пред следовател данни?! Просто някой
удари ме, събори ме, разкрачи
краката ми, наръга ме с къртача
и тръгна си по стълбите в сумрàка...”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??