Aug 31, 2008, 8:18 PM

слушай 

  Poetry
752 0 8

слушай приятелко моя

ще ти споделя съдбата своя

аз влюбих се в едно момче

и болка раздира моето сърце

защо го обичам толкова не зная

защо пред него ме е страх да си призная

дали и той ме обича се питам

дали към мене той нещо изпитва

аз питам се и за отговора чакам

но май и за него и за любовта ще трябва да почакам

ще чакам... жестока е съдбата моя

а ти слушаш ли приятелко моя...

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??