Jan 7, 2019, 9:34 AM

Сляпа надежда 

  Poetry » Love
638 1 1

И как, докато вечер си с мен,
денем все те няма.
И допускаш да отпия жадно аз от теб, 
сякаш, колкото да не пропадна.
И, защото потънах в твоите очи,
сега не мога настрани, дори да погледна...
И от както открадна моето сърце,
посока няма, на където да побегна...
И всеки ден моята надежда, 

бавно, в сляпа неделя се превръща. 

 

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??