Sep 21, 2006, 10:17 PM

Сляпото 

  Poetry
655 0 6
То не вижда ,
как бавно в гледеца му светъл,
черният вятър приижда
с мъгла от звезди и планети
и пепел.
То не вижда,
а крачи по стръмното
и викът му се удря в баирите.
Сълзите му падат на дъното
и дишат ги рибите.
То не вижда как слънцето слиза в реката
и към морето се стича.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??