Jan 24, 2020, 10:33 AM

Слънцата ми 

  Poetry » Love
567 0 6

Толкова много слънца нося в себе си:

едно за децата ми, едно за роднините,

едно за онази любов – неродената,

едно за онази, която отмина.

 

Едно за дома ми – да бъде на сигурно,

едно за врага ми – добро да провиди,

едно за онези, които загубих,

едно и за тези, които ми стигат.

 

Толкова много слънца нося в себе си,

едно да угасне, други ще има,

за да превърнат в чудна позлата

тайната, Боже, в очите ми – синята.

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??