Apr 7, 2011, 7:30 PM

Слънце мое 

  Poetry » Love
852 0 1

Слънце мое, караш ме да грея,
понякога без причина да се смея!
Само от радост, че те виждам
... на седмото небе излитам!

Ти за мен си уникален...
с недостатъците си - идеален,
най-ценното нещо на света...
нещото, което ми дава любовта!

Нищо друго не желая,
за нищо друго не мечтая,
стига ми прегръдката ти свидна,
щастието...с нея идва!

© иреМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??