Jun 4, 2022, 7:32 PM

Слънчев летен джаз 

  Poetry
430 3 12

Море и лято си лудуват

сред розовия слънчев джаз,

а бриз припява развълнуван

по пясъкът – златист атлаз.

 

Вълните такта му дочуват

и следват го със син екстаз,

живот реален и бленуван

се сливат в профил и анфас.

 

Сърцето морско е, бушува,

прегръща лятото в захлас,

в деня от слънце нарисуван,

изпят, разпускам весел глас.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

The work is a contestant:

Ноти за лятна песен »

17 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??