Слънчев сън.
Слънчев сън
кога ли ще дойде на гости,
да изпъкне сивото още.
Празен лист
по-изпълнен от Господ,
и все пак празен,
все още.
Кой с пръст ще посочи нататък,
и ще каже:
«Той идва,
но връща се сякаш».
© Братан All rights reserved.