Mar 12, 2009, 12:37 PM

Слънчеви лъчи 

  Poetry » Love
485 0 0

Днес заминаваш ти,

ще се опитам  да те забравя аз.

В мене чувство разпиляно

проплаква с тъжен глас.


Болката разсича ми сърцето, 

в миг започва да вали.

Усмихвам се отново горда,

грейват слънчеви лъчи.


21.03.07.

 

 

 

 

 

 

 


© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??