Jun 29, 2013, 12:19 PM

Слънчево 

  Poetry » Love
525 0 1

              СЛЪНЧЕВО

 

Оглеждам се в счупеното огледало.

Светът край мен на сто е разпилян.

В прозореца е слънцето изгряло

оглежда се във огледалото без свян.

 

Разпиляват се лъчите като листи.

Слънца заиграват по-стария таван.

До  мене грейват очите ти  златисти.

 

… От любов по тебе съм  пак пиян.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??