Aug 23, 2011, 10:17 PM

Слънчево момиче 

  Poetry » For kids
651 0 1

 

 

 

Слънчево момиче

В злато ти се къпеш цяла,
слънцето пилее звезден прах,
безкрайна топла обич си събрала,
от устните ти грее нежен смях.

Потапям се в твоята вселена
в усмивката на малък слънчев свят,
от красота и ласки съм пленена,
ухаеш на прекрасен розов цвят.

Две слънца играят в очите ти зелени,
обгръщат ме с погледа си благ,
но... сякаш са подскачащи елени
в неуморим, неспиращ бяг.

Накичена в косите с кокиче,
вятъра развявай и пилей,
приличаш ми на Слънчево момиче -
всичко в тебе весело се смей.


                                                            

© Аби Даби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??