Mar 13, 2011, 11:08 AM

Слънчице 

  Poetry
437 0 1

СЛЪНЧИЦЕ

 

След толкоз дни навъсени и тъжни,

отново се усмихваш, Слънце мило,

и пак угаснали надежди прежни

събуждаш във сърцето ми унило.

 

Как много искам и в живота свой,

след толкоз тъжни месеци, години,

да ме огрее ярък, светъл твой!

О, Слънчице любимо, помогни ми!

 

Не, не искам повече да съм сама.

При тебе искам все да съм, мой мили!

Ти, мой слънчев лъч, разбий я таз тъма,

при теб ме приласкай, веч нямам сили!

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти,Весе, и за топлите думи и за хубавото пророкуване. Дано! От твоите уста в божиите уши.Всичко хубаво и на теб.
Random works
: ??:??