May 31, 2012, 10:37 PM

Смелият плувец 

  Poetry » For kids
769 1 14

Щом напълни мама

ваната голяма,

скачаме с патока.

Ех, че е дълбоко,

но не се страхувам,

смело ще преплувам

днеска тая вана,

утре – океана.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??