Jan 12, 2008, 2:31 PM

Смешната фамилия 

  Poetry » Humour
813 0 2
Малката писана е нещо мързелана,
а пък таткото - котакът
е забягнал с някой млада котарана.
А пък мама котка отзарана
готви мишки във тигана.
Ах, завайка се и баба котка -
где се губи, где се мае
нейният другар, скъпият - дядо котаран.
В таз фамилия голямя няма управия - няма!

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??