Jul 9, 2008, 10:59 AM

Смисли безсмислени 

  Poetry » Other
709 0 1
Смисли безсмислени
от жалкия ми ум,
чувства измислени
в безпаметен шум…
Нощ в полумрак
и болка ме обзема пак
като пътник без посока,
като скитник без нозе…
Дъжд посипващ моето лице,
Скрива наводненотo сърце
… и отново кадър
От забравен филм…
В незнаен ден, година, друм
в порой неспирен…
Уши нямам, за да чуя
повик за подслон,
устни нямам да
продумам даже стон…
Мисля пътем, пътувам мислейки.
Без път и без посока,
нуждая се от нужда
за надежда и насока…
Ни цвят, ни сянка, нито взор -
това е новoто ми аз…

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не ми харесва това ти ново Аз... Иначе стихът е въздействащ, браво!
Random works
: ??:??