Jul 22, 2010, 10:16 PM

Смисъл 

  Poetry
531 0 1

                Смисъл


Самият живот си е нашият смисъл,
живеем го, страдаме и от него боли!
Но наш си е той, осъзнаваме истини
дори във сърцето да има бодли.

И деца бяхме мънички, бързахме, раснахме,
тичахме всички за свойте мечти.
Сега сме на възраст преклонна и знаеща,
осъзнаваща всичките детски бели.

Сега на обратно сме пак към детинското,
тичайки там към наш'те игри.
Осъзнали детиското - истински чистото
на душите, мечтаейки в детски игри.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Самият живот си е нашият смисъл,
    живеем го, страдаме и от него боли!"

    Поздрав за невероятния стих.
Random works
: ??:??