Jun 5, 2023, 5:08 AM

Смисълът 

  Poetry » Love
342 1 1

Аз не мога да ти върна

всичко, що ми даде

и което съм получил

с толкова любов!

Но през огъня ще мина

и докрай отдаден

с теб ще търся светлината

всеки изгрев нов!

 

Никога не ще ти върна

думите обични -

казани са,

но не мога времето да спра!

А словата, още топли,

нежни и лирични,

в моето сърце преливат,

мокри от дъжда!

 

Как могъл бих да гадая

или да предричам!

Зная само,

че мъдрецът беден е в света!

Ала мога,

мога още тебе да обичам!

Че животът има смисъл

само с любовта!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??