SMS - ПОЕЗИЯ - 3
Пишеш, че ще ходиш на гости...
Добре. Но помни,
че по време на пости се пости.
***
Ти си решила и аз реших -
да се видим и запознаем.
По един ден свободен имаме -
защо пък да скучаем.
***
Изхарчих всичките пари...
Прати ми още малко,
но ако пратиш малко, ще е жалко.
***
Счупи се колата. Не мога да дойда.
Хвани си такси и ела у дома,
нали не искаш да си сама.
***
Това, което си чула, е лъжа!
Завиждат ми, че си богата жена.
***
Честито, без да уточнявам!
Въпросът е да черпиш пак,
че ако кажа, ще излезе старо,
а аз ще съм глупак.
***
ЧНГ и първородно дете!
Аз, макар и в чужбина,
се надявам, че е наше поне...
***
Купих ти роклята, която си хареса,
и чакам колата, която ми обеща.
Всеки си гледа интереса,
но при нас не е така!
***
Как е в чужбина!? Купи ли ми нещо?
По-добре прати парите,
тук е евтино, пък и не е спешно.
***
Последния час ще избягм
и ще дойда в онази гора.
Но те моля - този път бъди сама!
***
Видях те на бала с оня кавалер.
Вашите не видяха ли, че е кретен?
Добре, че е само за ден.
***
Ще закъснея, намерих аванта,
пък само на обяд работи ресторантът.
© Иван Иванов All rights reserved.