20.04.2008 г., 15:20 ч.

SMS - поезия 3 

  Поезия » Друга
743 0 7
 

SMS - ПОЕЗИЯ  -  3

 

Пишеш, че ще ходиш на гости...

Добре. Но помни,

че по време на пости се пости.

               ***

Ти си решила и аз реших -

да се видим и запознаем.

По един ден свободен имаме -

защо пък да скучаем.

               ***

Изхарчих всичките пари...

Прати ми още малко,

но ако пратиш малко, ще е жалко.

               ***

Счупи се колата. Не мога да дойда.

Хвани си такси и ела у дома,

нали не искаш да си сама.

              ***

Това, което си чула, е лъжа!

Завиждат ми, че си богата жена.

              ***

Честито, без да уточнявам!

Въпросът е да черпиш пак,

че ако кажа, ще излезе старо,

а аз ще съм глупак.

                 ***

ЧНГ и първородно дете!

Аз, макар и в чужбина,

се надявам, че е наше поне...

                 ***

Купих ти роклята, която си хареса,

и чакам колата, която ми обеща.

Всеки си гледа интереса,

но при нас не е така!

                ***

Как е в чужбина!? Купи ли ми нещо?

По-добре прати парите,

тук е евтино, пък и не е спешно.

               ***

Последния час ще избягм

и ще дойда в онази гора.

Но те моля - този път бъди сама!

              ***

Видях те на бала с оня кавалер.

Вашите не видяха ли, че е кретен?

Добре, че е само за ден.

              ***

Ще закъснея, намерих аванта,

пък само на обяд работи ресторантът.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??