Неведоми,
пътечките на Суетата
на враг ще подадат ръка.
Със същата
ще плеснат свой приятел.
И тъй- до края на Света!
Поуката вземи
и бягай бързо, друже!
Сълзата всеки миг ще се взриви
и никому не ще прости водата…
Раздумката?! По дяволите да върви!
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
@contessa (Светла Асенова) - И аз така- ... Благодаря!
@Веси_Еси (Еси)- Благодаря Ти!
На Всички Ви Благодаря!