Mar 14, 2018, 10:48 PM

Снежен ден 

  Poetry » Humour
368 1 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

             на Емона

                                           

Вятър духа силен тук,

баба долу връти пръжки с лук.

Сняг се сипе, ама чок.

А познай дали има ток: ааа-йок.

 

През джамекя наднича баба Кина.

Под мустака си нарежда

В таз' виелица дано не се спомина.

То мустак не е, а къделя прежда.

Туй сега, че съм космата, май не е кусур...

Нека да ми топли на гъзягата дебела.

Нищо че не би ме пожелал и най-загорелия *ур.

За моя Ваньо съм газела.

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??