Jul 25, 2007, 8:49 AM

Социални надбавки  

  Poetry
598 0 5
Единодушно реши кабинета,
пенсионерите да "гушкат" букета,
на миньорите вместо по висока заплата -
по още една палка по главата,
а татковците, майките и децата
да бягат за здраве из гората
и да пият по един студен айран
за обръча от фирми на Доган!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??