Oct 3, 2012, 2:42 PM

Сол 

  Poetry » Other
336 0 3
 

Жигосва ме липса.

Промъкнал се спомен 

по крайчеца на миглите 

се плъзва.

Ненужен е.

И ти не си ми нужен.

Отдавна се научих да живея

без твоето докосване.

И поглед.

Изтръпнали спомени.

В които ни няма.

Живели сме другаде.

Желали сме другиго.

Обичал си призраци.

Не съм ти се случвала.

Отплаващи кораби

в чужди пристанища...

И глътка сол, полепнала по гърлото.



 

~Endless~

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??