Mar 7, 2015, 11:57 AM

Something little from the heart 

  Poetry » Other
333 0 0

Понякога е трудно, знам, да се изправиш,

понякога клиширано звучи да продължиш.
Иска ти се за известно време да се скриеш,

ала желаеш и да заблестиш.

 

Нямаш ли ти смелост за мечтите,

не искаш ли да ги осъществиш,

недей тогава ти бори се,

нали не мислиш себе си да провалиш.

 

Ала пък ако ти намериш малко сила вътре в теб,

ако преодолееш трудностите и вървиш напред,

ако не казваш не на всяка пречка, а я прескочиш ти и победиш,

тогава с радост твоят ден ще бъде пълен,

тогава ти ще "полетиш".

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??