Крилато вдъхновение, дето проиграваш със смъртта,
сенките твой обвити в тъжен плач не летят - счупено е тяхното крило.
Но ето те пред мен, обвито в жестока красота,
сравнима само с черна роза. А докосна ли бодливото стъбло,
в яростни пламъци пламнали изгарят нашите сърца.
Погледът е нашето спасение.Ала в мига единствен пак от самотата ме боли.
Но, нека да боли, щом спасение ме чака, нека в нежна ласка се докосват нашите лица.
Аз долавям обичта, долавяш я и ти - тогава мое вдъхновение бъди.
Допир с допир, но защо сме тъй далеч един от друг?
Защо е мрак и тъмнина да се лутат бездомните души
като прекрасен, но тъжен, нечут звук,
вечно ще вали дъжд от нашите безброй сълзи.
И когато с протегната ръка чакайки пред мен си ти,
в сенки аз ще я държа, знаейки, че любов не ми принадлежи.
© Г-н но нейм Г-н но нейм All rights reserved.
Хвърли едно око тук, това не е шега работа http://rechnik.info/%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82