May 29, 2008, 12:56 PM

Спаси ме 

  Poetry » Love
621 0 2

Спаси ме от самотата,

сътворена съм по твоя воля...

Спаси ме от тъмнината,

не ме оставяй никога да падна...

© Радостина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??