Jul 3, 2016, 3:40 PM

Спасител 

  Poetry » Love
672 1 2

И защо, когато те виждам,
говориш с очи,
а ръката потрепва -
без да докосва.

 

Защо мълчиш, когато
сънуваш
и виждаш
пътя, по който поемам.

 

Защо не вярваш,
когато изписват
се думи в небето,
когато реката те бута към мен,
когато в полето нищо още не пустее.

 

Защо не спасяваш,
когато обичаш?

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??