Sep 1, 2014, 9:56 AM  

Спасител на души 

  Poetry » Other
311 0 4

Да пишеш днес поезия във рими
във този труден свят и зъл, и очужден,
когато сам на сцената си мима
и плащаш данък и за въздух замърсен,
това е, струва ми се, висша карма
и бряг спасителен в море от огнен ад!
Аз в дънки с риза бяла ще се барна 

спасител на души във пренаселен град.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??