Jun 6, 2007, 7:51 PM

Специално за теб 

  Poetry
844 0 4

На Жоро


Щастлив да е Рождения ти ден
и птиците да пеят чудни песни
в деня,когато си роден...!
А слънцето във синьото небе
да се зарадва с твоята усмивка...
Природата да тържествува в цветове
и да втъче в зелената покривка
най-нежните цветя за твоя ден!
Да те обсипят близките ти хора
със дарове мечтани и любов...
внимание,в което да потъваш...
признание,веселие и смях!

Желала бих и аз да те прегърна
с очи,блестящи от сълзите в тях...
и да ти кажа колко благодарна...
съм,че те има на света...
Че те познавам,че ми даваш сила,
че стопляш моето сърце в студа...
Че винаги разбиране намирам
и мога да споделям любовта,изцяло,
на която съм способна!

И моля Бог щастлив и здрав да бъдеш,
да радваш всички ни така...,
а силата Му в тебе да пребъдва,
завинаги...
Целувам те с любов!

© Гергина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??