Jun 12, 2008, 12:24 AM

Спестовни чувства (Геврек&Матей Матеец) 

  Poetry » Love
683 0 10

 Геврек&Матю Матеец

 

Спестовни чувства

 

- Спести ми любов и надежда,
спести ми ласки и нежност -
спести ми, спести...
... моя любов ненагледна.

 

- Не спестявам ласки и дълбоки рани -

бягство в любовта не е победа,

с длан погалена, от съдбата ти избрана,

на живота ти дъхът ще съм последен.

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??