Jan 18, 2013, 3:52 PM

Спи, детенце 

  Poetry
812 0 0

Спи, детенце, сладко спи,
в сън дълбок се унеси!
Ангел ще те води за ръка,
феи ще ти шепнат приказки в нощта!

Спи, детенце, сладко спи -
в приказна страна ще идеш ти.
Птици ще летят над твоята глава,
а животни ще играят в твоите крака!

Спи, детенце, сладко спи -
мама, знай, над тебе ще бди!
Нежно ще те гали тя
и ще пази никой да не наруши съня...

А когато отвориш очи -
с целувка мама, знай, ще те дари!
Закуска вкусна ще ти нагласи
и цял ден, после, ще играеш с нея ти...

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??