Mar 12, 2008, 10:57 PM

Спирала 

  Poetry » White poetry
599 0 6

Виня се за всичко,

което приемам -

мълчанието,

безличния ми ден,

страданието,

което ме изчерпва.

За всичко,

което отхвърлям - виня се.

Ще го търсят очите ми,

ръцете  да го докоснат

ще искат:

сприхав, отчужден, пасивен,

равнодушен, циничен...

ПластЯ търпение -

очакването най обичам.

Да вдъхна лицето,

диханието да усетя

и топлия въздух издишван.

Да го обходя с поглед целия,

като ловец в лес непознат,

през мен да премине

и впримчено упорство

да отхвърля посред сЪлзи,

щастлива от очакване.

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??