Aug 23, 2007, 11:45 AM

Споделени дни 

  Poetry
577 0 11

С теб поисках да споделям дните ти -
да съм подправката в безвкусния живот,
да осъмвам и заспивам във очите ти -
като Слънце и Луна на твоя небосвод.

Пожелай си огън - ветровете ще заключа,
сълзите ще попивам с копринена мечта,
да бъда твоя смях - на това ще се науча,
грешна съм, но истинска съм в любовта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??