Знам,
че споделено
не е никога.
Влюбен съм във теб
и полудявам,
събуждам се без време,
мисля си за тебе
всеки ден,
на себе си не съм...
На тебе просто
ти е интересно
и дотам.
И може би накрая,
когато
ти се влюбиш в мен,
за да е правилен
в природата баланса,
на мене вече
няма да ми пука...
Има други.
© Тони Бортолаци All rights reserved.