Jun 11, 2024, 9:50 AM

Споделено 

  Poetry » Phylosophy
242 1 0

Написани са толкова слова...

С колоси не искам да се меря.

Когато ме споходи самота -

пиша, тъй както си умея..

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??