Jan 20, 2008, 2:01 PM

Спомен 

  Poetry
702 0 20
Скъп Спомен изплува

в солените очи на Самотата.

Потърси своя смисъл във Мечтата.

 

Надеждата подаде му ръка.

Посочи му най-истинския бряг на Любовта.

Дари му Вяра, за да узнае Радостта.

 

И в топлата прегръдка на Надеждата

скъп Спомен се усмихна...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??