May 28, 2007, 7:50 AM

Спомен 

  Poetry
587 0 2

Нежно пак очите ти разпалват в мен
пожар от болка, от спомена за тебе породен.
Дори така...
Дори на снимката, от старост пожълтяла,
те виждам пак пред мен,
как леко се усмихваш и в очите ти прочитам пак:

   "Обичам те"...

Да можех само само за момент отново ръката ти да хвана
и без да казвам нищо да те погледам.
Но знам, знам, че някой ден отново ще те видя.
В сънят си ще потегля и завинаги ще бъда с теб...

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, има малко тъга, но е написано много искренно, чувсвенно. Въздейства ми! Поздравления Мр.Тръмс!
  • Малко тъжно, но много хубаво! Поздрави!
Random works
: ??:??