Jul 15, 2007, 10:59 AM

Спомен 

  Poetry
590 0 0
                 на Ива
                  
Кърпата, бялата -
хорото след нея.
Сянката, мъдрата -
спря те на кея.

С длани докосваш
образи свети,
с устни даряваш
мигове взети.

Старите ритми -
в сърцето прикрити;
нестинарски огньове
със сълзи пропити.

Тръпне душата,
очаква, пропада...
В ласката Божа
намира пощада.

© Саша Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??