Когато си далече,
когато съм далеч
сред нощите безкрайни,
когато си самотен,
когато си смутен,
когато искаш малко топлина,
когато чувстваш празнина,
вземи и прочети тез думи:
"Далече някъде в нощта
един човек за теб жадува,
един човек за теб тъгува.
Не се усмихвай. Да, това съм аз.
В нощта безкрайна и огромна
ти изпращам аз много обич и топлина,
за да стопля всичко в теб."
Когато си далече,
когато съм далеч,
прочети тез редове
и си спомни за МЕН.
© Ваня All rights reserved.