Feb 26, 2009, 11:14 AM

Спомен 

  Poetry » Love
635 0 3

Сърцето ти прекрасно аз почувствах

за миг да бие в моите ръце.

Докоснах го тогава нежно с устни.

То влезе в ритъм с моето сърце...

Да беше спряло времето тогава.

Да можех аз часовника да закова,

но всичко свърши - времето минава.

Остана болката във празната ръка.

Остана споменът, от който нежно пари.

Изгарям бавно във жесток пожар.

Аз оглушах от хиляди фанфари,

които спомнят Твойто име...

ЖАР!!!

Аз ослепях от хиляди искрици,

рисуващи тук Твоите черти...

Но теб те няма близо...

Сбогом,  Хубавице!

Кой може времето да спре

                           жестоко да лети!?

© Станислав Камберов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??