Apr 27, 2011, 10:41 AM

Спомен 

  Poetry
658 0 4

Като в пясъчен часовник

бързо дните се изтичат.

Щастие - сълзите гони,

радост - грижите облича.

Докато съвсем случайно,

в съвсем случаен час,

с песъчинката последна

спомен ще съм аз.

© Красимира Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??