И благословия, и проклятие
ще ти дам…
изборът твой ще бъде
и да ми ги връщаш
няма да пожелая,
но само за едно внимавай,
какво си пожелаваш ти,
че думи назад
аз не връщам, е ясно.
Дали в ручей бистър
ще те запратя
или в огнища,
аз не зная…
но от пепелта ще те връщам
колкото си пожелая,
спомен мой!
© Петър Петров All rights reserved.