Feb 18, 2008, 1:05 PM

Спомен за лятото 

  Poetry » Landscape
817 0 15

Слънчев кораб

по небето плува.

Летен облак

нежно го целува.

 

Южен вятър

пътя му разкрива.

Птиче ято

с песни го залива...

 

Слънчев кораб

в залез тих потъва,

за да стори

път на лодка лунна...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??