Dec 3, 2009, 11:22 PM

Спомени 

  Poetry
471 0 0

                        Спомени

 

Познати места навяват спомени,

минаваш оттам, но вече има промени.

И все още са същите къщи,

запазили спомените същи.

 

Ето го и колоездача предишен,

подава ти вестника скришен.

Продължава по пътя и избледнява.

А човекът продължава, подминава.

 

Виж! Още един спомен прекрасен,

детски дяволит пръст красен

подава се иззад вратата

и тя изскърцва старата.

 

Обръщаш се – виждаш,

и отново продължаваш.

Толкова хубави спомени,

а вече са нови, променени.

 

Старите времена минаха,

и новите спомени дойдоха,

но ще ги помниш скъпите,

неочаквано връщащи се...

 

                                Спомените!

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??