Nov 20, 2007, 11:04 AM

Спомени от дете 

  Poetry » Other
1373 0 3
Мамо, свята жена си ти,
 дето ме отгледа, дето ме роди,
 затова цялата си обич страстна,
 дарявам на тебе, майко прекрасна!


зима, 2001

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??