Споменът звъни отнякъде -
той отдавна си замина.
Спомен неугаснал някога
връща те и… си отива.
И разбирам, че след миналото
помниш трепетите само.
Всичко друго е заминало,
миг един при теб оставил.
Споменът – той светъл спомен е
ако тръгне си навреме
и остави в тебе огънят,
а искра за път си вземе.
© Ани Иванова All rights reserved.
Шрифтът дребен?