Dec 14, 2009, 11:57 AM

Спомняш ли си 

  Poetry » Love
418 0 0

За мене често ли си спомняш,
липсва  ли ти  моят аромат?
Из природата дали се разхождаш,
както тогава с мен, сред пролетния цвят.

Представяш ли си гърдите,
на които наслаждава се с часове?
Спомняш ли си очите
и онези мои две ръце?

Помниш ли моето тяло,
роклята впита по мен?
Облечена цялата във бяло,
сексапилна, съблазняваща теб.

Помниш ли - в краката я свлече,
повдигна ме с твоите ръце.
Целува ме, гали ме,
развълнува и моето сърце.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??