Apr 19, 2008, 9:34 AM

Спри 

  Poetry » Other
526 1 6
Спри

Спри за миг до гроба,
до гроба на наивната мечта,
отключи вратата на затвора,
затвора на детската душа.

И ще възкръсне истинската вяра,
като Финикс от пепелта ще излети
и на света, миришещ на амоняк и сяра,
червена роза тя ще подари.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??