Jul 18, 2008, 2:00 PM

Спри... не угасвай, пламъче 

  Poetry » Other
1138 0 5
Спри... не угасвай, пламъче...
само ти осветяваш тъмницата моя...
с топлината ти само откривам покоя...

Спри... не угасвай, пламъче...
почерняла душата ми...
изгубена нейде в безсънната яма...
остани до мен, пламъче, само ти ми остана...

Спри... не угасвай, пламъче...
в нощи, когато сънят ме улавя,
отварям очите... а него го няма...

Спри... не угасвай, пламъче...
подпали ме... изпепели болката,
изгори сивотата, тъгата в очите ми...

Спри... не угасвай, пламъче...
смили се над мен и пламти... пламти...
само ти оцветяваш дните ми...

Спри... не угасвай, пламъче...
че знаеш ли, знаеш ли... колко боли
с разкъсани спомени да чакаш за бъдеще...

Спри... не угасвай, пламъче...
дай ми сили да намеря себе си...
изтрий всичко от мен, всички спомени...

Спри... не угасвай, пламъче...



NLM

© Новали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??